top of page
How Belaupair founded in 2022 - about us

Over ons

Founder of Belaupair - about us

In 2022, Belaupair werd opgericht door Nantarat. Als voormalig au pair, zij begrijpt de uitdagingen en geneugten van au pair programma en weet wat er nodig is om de ervaring voor zowel gastgezin als au pair tot een succes te maken.

 

Belaupair is ontstaan om de tekortkomingen aan te vullen die traditionele au pair bureaus hebben achtergelaten (voorbeeld: zij zien je als gewoon een andere gastgezin of au pair en behandelen je als een nummer, traditionele au pair bureau zoekt naar een au pair en helpt met enkele documenten maar verder geen begeleiding, gastgezin en au pair weten niet wat ze van au pair programma kunnen verwachten).

Nantarat zag de behoefte aan een nieuw soort au pair bureau - een bureau dat meer persoonlijke en ondersteunende ervaring biedt (voorbeeld: handboek voor gastgezin en au pair, begeleiding bij elke stap gedurende het hele jaar, gastgezin en au pair weten wat ze van au pair programma kunnen verwachten).

 

Bij Belaupair, wij begrijpen dat het vinden van juiste au pair maar het begin is. Daarom bieden wij voortdurende ondersteuning en begeleiding om au pair programma een levensveranderende ervaring te maken voor alle betrokkenen.

 

Dus als je op zoek bent naar een au pair bureau dat echt om jouw ervaring geeft, zoek dan niet verder dan Belaupair. Laat ons u begeleiden op uw spannende reis!

Aarzel niet om met ons contact op te nemen

Family Video Call
bottom of page